Astana 2017

 

CAMERA BILATERALA DE COMERT SI INDUSTRIE ROMANIA-KAZAHSTAN
EXPOZITIA MONDIALA
ASTANA 2017
”FUTURE ENERGY”

 

PREZENTA ROMANIEI LA EXPO ASTANA 2017

CBCIROKAZ, in calitate de partener oficial, organizeaza in lunile martie, aprilie si mai o serie de evenimente impreuna cu ambasada Kazahstanului, Ministerul de Externe si Ministerul Economiei pentru a veni in sprijinul societatilor care doresc sa participe la EXPO ASTANA 2017.
Actiunile au ca scop principal informarea membrilor Camerei si a celor interesati sa devina membri, privind schimburile comerciale, oportunitatile de afaceri, domeniile de interes, cererea de oferte pe piata din Kazakhstan , precum si evolutia afacerilor aflate in derulare, cu implicarea economica a reprezentantilor celor doua tari.
Cea mai mare oportunitate in acest moment este participarea la Expozitia Mondiala de la Astana din iunie 2017, unde Romania va avea un stand de 370 metrii patrati.
Evenimentele propuse vin in intampinarea cerintelor identificate de CBCIROKAZ pe piata din Kazakhstan, in domeniile:
- agricultura( procesarea laptelui, conserve, cereale, industria vinului),
- industrie (drumuri si poduri, constructii industriale, echipamente si instalatii),
- IT si industriile adiacente,
- comert si turism.

Pentru a veni in ajutorul companiior romanesti interesate sa participe CBCIROKAZ a creat mai multe pachete de servicii care sa faciliteze vizibilitatrea si accesul la expozitie.

LA EXPO ASTANA 2017, CBCIROKAZ va ofera urmatoarele facilitati:

- Consultanta privind oportunitatile de participare la expozitie.
- Grupuri organizate pe domenii de activitate cu program de intalniri si evenimente in perioada expozitiei.
- Consultanta pentru stabilirea unei corespondente de afaceri in vederea participarii la EXPO Astana 2017, inclusiv contacte cu posibili parteneri de afaceri din Kazahstan.
- Consultanta in privinta participarii la diferitele evenimente si intalniri oficiale ce vor avea loc in perioada expozitiei.
- Pachete personalizate de transport si cazare pe perioada expozitiei.
- Pachete personalizate pentru realizarea materialelor promotionale pentru Expo ASTANA, inclusiv traducerea in limba rusa si engleza: brosuri, rollup-uri, filme de prezentare, obiecte personalizate.
- Consultanta de specialitate pentru amenajarea zonei dumneavoastra in cadrul standului Romaniei.
- Consultanta de specialitate si oportunitati pentru transportul obiectelor, utilajelor ce vor fi expuse.
- MEMBRII CBCIROKAZ BENEFICIAZA DE CONSULTANTA GRATUITA SI REDUCERE DE 25% LA PACHETELE DE TRANSPORT SI CAZARE.

Avantajele generale ale membrilor CBCIROKAZ

- Primiti lunar buletinul nostru informativ, in care va informam asupra stirilor politice si economice actuale, precum si asupra evenimentelor CBICROKAZ.
- Aveti acces gratuit la publicatiile noastre: brosuri informative, brosura informativa despre Romania, raport anual, etc.
- Primiti acces preferential la conferinte si prelegeri de specialitate si la Portalul de business al Camerei.
- In calitate de membru nou sunteti prezentat pe scurt celorlalti membri atat in Newsletter cat si in cadrul intalnirilor lunare. Aveti avantajul de a publica gratuit stiri despre compania dumneavoastra in Buletinul Informativ si pe pagina noastra de internet.
- De asemenea aveti posibilitatea de a va face cunoscuti prin inserarea de publicitate in brosura informativa despre Romania, in Buletinul Informativ si pe pagina noastra de internet.
- Participati la discutii politice si dezbatem public temele economice importante. Pastram contactul permanent cu ambasadele si ministerele ambelor tari, pentru a va reprezenta direct interesele in fata acestora. Obiectivul nostru este de a imbunatati dialogul constructiv pentru mediul investitional si de business.
- Va oferim conditii preferentiale pentru toate serviciile noastre si prioritate fata de non-membri in privinta beneficiilor. Sunteti recomandat cu intaietate in cadrul medierii colaborarilor de afaceri.
- Aveti prioritate in cazul participarii la manifestari cu caracter economic si de tip matchmaking.

Cum poti deveni membru CBCIROKAZ

Activitatea noastra se adapteaza dorintelor si asteptarilor companiilor membre ale Camerei de Comert si Industrie Romania Kazakhstan (CBCIROKAZ).
Facilitam startul companiilor pe piata romaneasca sau kazakhstaneza si le stam acestora la dispozitie, ca partener si consilier.
Totodata realizam pentru companiile membre ale CBCIROKAZ, o platforma pentru contacte de afaceri.
Cererea de aderare poate fi formulata de catre intreprinzatori, societati sau organizatii de drept public sau privat, cu sau fara personalitate juridica, cu sediul in Kazakhstan sau Romania si sa fie infiintate in conformitate cu reglementarile legislative din cele doua tari.
Cotizatia anuala este de 4000 lei pe an si se achita pentru un an calendaristic. Calitatea de membru incepe dupa plata cotizatiei. Statutul de membru se prelungeste automat de la an la an, atata timp cat nu se anunta rezilierea cu 3 luni in avans.
Modul de functionare detaliat al CBCIROKAZ precum si toate drepturile si obligatiile ce decurg din calitatea de membru, se regasesc in statut.

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image